<progress id="ttz1t"></progress>
    <dl id="ttz1t"></dl>

                <noframes id="ttz1t">

                      • 01

                        Panel Kontrol

                        Panel kontrol tutul layar sing cerdas & profesional kanthi program sing ramah pangguna, gampang digunakake lan kinerja apik.

                      • 02

                        Plat Pemanas

                        Layout platen pemanasan sing luwih kenthel lan paling apik kanthi pemulihan panas sing luwih cepet njamin distribusi panas lan tekanan panas.

                      • 03

                        Desain & Bingkai

                        Investasi sing dirancang lan perkakas profesional kanggo mesthekake mesin press panas katon apik lan nindakake kanthi sampurna.

                      • 04

                        Bagean Listrik

                        Suku cadang sing disertifikasi UL utawa CE ditrapake kanggo mesthekake kualitas lan stabilitas mesin press panas, umur layanan super dawa.

                      Easytrans-heat-press-mesin

                      Produk Anyar

                      • panas tekan
                        rosin press

                      • Istimewa
                        nawarake

                      • wareg
                        klien

                      • mitra
                        sak ndonya

                      • Pabrik XINHONG

                        Pabrik XINHONG

                      • Tim Xinhong

                        Tim Xinhong

                      • Produksi XINHONG

                        Produksi XINHONG

                      Apa Pilih Kita

                      • Luwih saka 20 Taun Pengalaman

                        Wiwit taun 2002 lan mbangun Xinhong Group Limited ing taun 2011, kita wis kerja sama karo macem-macem distributor lapangan transfer panas kanggo nyedhiyakake mesin press panas sing berkualitas tinggi lan wis menang reputasi sing apik.

                      • Swara 100 karyawan lan tim trampil

                        Tim Xinhong digawe saka dhukungan teknis sing trampil, tim QC sing dipercaya lan buruh sing terlatih, njamin saben mesin penet panas digawe kanthi standar sing dhuwur banget lan stabil banget.

                      • 5 taun garansi layanan ing pigura

                        Xinhong nyedhiyakake garansi 1 taun kanggo komponen mesin penet panas utama kaya listrik, garansi 5 taun kanggo pigura mesin lan dhukungan teknis.

                      • Seneng kustomisasi karo kita lan gawe mesin press panasSeneng kustomisasi karo kita lan gawe mesin press panas

                        OEM & ODM

                        Seneng kustomisasi karo kita lan gawe mesin press panas

                      • Layanan dodolan sing dipercaya lan dhukungan profesional ngenteni sampeyanLayanan dodolan sing dipercaya lan dhukungan profesional ngenteni sampeyan

                        CUSTOMER CARE

                        Layanan dodolan sing dipercaya lan dhukungan profesional ngenteni sampeyan

                      • Kabeh spare parts sing CE utawa UL certified lan strictly ditesKabeh spare parts sing CE utawa UL certified lan strictly dites

                        PARTS KUALITAS

                        Kabeh spare parts sing CE utawa UL certified lan strictly dites

                      Blog Kita

                      Obrolan Online WhatsApp!
                      国内精品伊人久久久久av网站|欧美日韩中文制服有码|亚洲高清无码一线|91av在线播放观看国产